Vidutinis atlyginimas (33 mėn.) 2518.17 €
👇 Palygink įmones 👇

Komandos dydis - 96
👇 Palygink įmones 👇

Karjera: Įmonėje dirba nuostabi profesionalų komanda, visi dirba pagelbėdami vieni kitiems, vadovaudamiesi aukščiausiais standartais ir siekdami geriausio rezultato.
Aiškios vertybės padeda išlaikyti ne tik profesionalumą, bet padeda ir asmeniniame gyvenime. Visa įmonės kultūra smarkiai prisideda prie asmenybės t [...]

Autorius

2020 balandis

9.3

Karjera: Ilgai svarsčiau prieš prisijungdamas prie Zyro, bet dabar, žiūrėdamas retrospektyviai manau, kad tai buvo geriausias sprendimas mano profesiniame kelyje.

Prieš tai turėjau įdomų darbą geroje kompanijoje su visais IT kompanijoms būdingais privalumais, bet jau kurį laiką nebuvo didesnių challenges, todėl kai gavau pasiūlymą iš vadovo pasišnekėti apie naują ambicingą projektą sutikau. Darbo pokalbis buvo labai linksmas, bet atrodė too good to be true nes komanda buvo pakankamai maža, projektas dar tik development stadijoje - labai daug neužtikrintumo, nors, žinant, kad tai Hostinger projektas ir paskutiniu matant kokiu greičiu jie auga tikrai buvo smalsumo. Labiausiai abejojau dėl komandos - kadangi pačiam projektui nebuvo nei metų, tai abejojau ar ji bus susidirbusi kartu, kokia bus atmosfera, ar bus iš ko mokytis. 

Tačiau po atviro pokalbio apie neramumus iš abiejų pusių ir nusprendžiau, [...]

Vidutinis atlyginimas (33 mėn.) 2518.17 €
👇 Palygink įmones 👇

Komandos dydis - 96
👇 Palygink įmones 👇

KARJEROS REITINGAS

REMIANTIS 2 DARBUOTOJŲ ATSAKYMAIS Į 38 KLAUSIMUS

DARBAS
VALDYMAS
PINIGAI
Darbo [...]
+ +
Vizija, [...]
+ +
Pinigai [...]
+ +

KATEGORIJOS

APIE

Zyro is not just a website builder. It’s a powerful tool – think Swiss Army knife – that makes it easy for anyone to create a beautiful website. Look professional from the get-go and grow your business, online and beyond.

TINKLALAPIS